10889 LEGO DUPLO Mickey’s Vakantiehuisje

34.99

Bezoek 10889 LEGO DUPLO Mickey’s Vakantiehuisje voor eindeloos fantasierijk speelplezier met Disney’s LEGO DUPLO Mickey Mouse en zijn vriendjes.

Alternate logo

Bestel Nu

Categorie: Tag:

Beschrijving

Bezoek 10889 LEGO DUPLO Mickey’s Vakantiehuisje voor eindeloos fantasierijk speelplezier met Disney’s Mickey Mouse en zijn vriendjes. De rode kant van de omkeerbare dakstenen doet direct aan de zomer denken en peuters zullen geïnspireerd worden om de bloemen van Minnie Mouse water te geven, met Goofy een vlucht in het vliegtuig te maken en aan de tuintafel een lekker kopje thee te drinken. Draai de omkeerbare dakstenen om voor een sneeuwwitte winteruitstraling en ga sleeën met Mickey of geniet van een warm drankje bij de open haard.

Met de handzame bouwstenen ontwikkelen kinderen niet alleen hun sociale en emotionele intelligentie, maar doen ze ook bouwvaardigheden op en verbeteren ze hun fijne motoriek. Deze leuke LEGO DUPLO Mickey’s Vakantiehuisje is inclusief 4 LEGO DUPLO figuren biedt diverse leuke speel- en leermogelijkheden, zodat jij en je peuter samen onvergetelijke momenten kunnen beleven.

Specificaties:

  • Categorie: LEGO DUPLO
  • 10889 LEGO DUPLO Mickey’s Vakantiehuisje
  • Onderdelen: 57‐delig
  • Leeftijdsindicatie: vanaf 24 maanden
  • Bestel Nu